Persoonscertificering

Persoonscertificering

 

Maatwerk

In organisaties met een arbeidsintensieve productie of dienstverlening bepaalt de professionaliteit van medewerkers in hoge mate de kwaliteit. Met een persoonscertificaat kunnen professionals aantonen actueel vakbekwaamheid te zijn. Zo heeft u als werkgever de zekerheid dat uw werknemers vakbekwaam zijn en kunt u dit eventueel ook aantonen aan (potentiële) opdrachtgevers. Deze zekerheid bereikt u door een onafhankelijke en onpartijdige toetsing, wat u borgt door een externe toezichthoudende instantie zoals Eureka Certificatie. Eureka Certificatie is een ervaren en betrouwbare organisatie op het gebied van persoonscertificatie. De uitvoer van deze certificering gebeurd conform de internationale norm voor Persoonscertificatie, ISO 17024:2012.

 

Hoe borgen wij de intentie en waarde voor onze opdrachtgevers?

Certificatie heeft als intentie(doel) het zorg dragen dat alle belanghebbenden vertrouwen hebben dat het behaalde resultaat aan alle gespecificeerde eisen (schema) voldoet. Het niveau van certificatie dekt Eureka Certificatie door:

Onafhankelijkheid van toetsing en erkenning;

Onpartijdigheid van toetsing en erkenning;

Competentie van alle betrokkenen op certificatie;

Verantwoordelijkheid van alle betrokkenen;

Openheid (transparantie);

Kwaliteit van toetsing (Inhoud en omstandigheden).

 

Meer dan 10 jaar ervaring

Sinds 1997 zetten wij onze kennis en ervaring in voor persoonscertificatie binnen de bouw en industrie. Wanneer u een certificerende instelling zoekt voor het opzetten van persoonscertificaten dan zit u bij Eureka Certificatie helemaal goed. Wij kijken graag samen met u wat er gedaan moet worden en hoe dit zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. Bent u benieuwd hoe wij uw certificering gewoon goed regelen en wat de daaraan gerelateerde prijzen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 026 – 389 56 60 of mail ons via onderstaande button.